Beşir Hasan - Feride İnal İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Milli ve ahlaki değerlere sahip, en nitelikli eğitim veren önder ve model okul olmak.

Misyon: Kendini tanıyan, ülkesine ve milletine yararlı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.20-15.00
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: İlçemize Nizip´ten düzenli olarak öğretmen servisleri bulunmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Fen Lisesi Sosyal Bilimler Lisesi Proje Lisesi
Sportif Etkinlikler: Karkamış Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası İlçe 1. (2015) Karkamış Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası İlçe 3. (2016)
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarları
Proje Çalışmaları: Tarımsal Ürünlerin Tohumdan Hasata Öğrenilmesi

WEB - https://besirhasanferideinaliho.meb.k12.tr

Adres - Etiler Mah, Yavuz Selim Süzer Cad. No1 27880 Karkamış/Gaziantep, Türkiye

Öğretim Şekli :Tam gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Gaziantep ilinin en küçük ilçesi konumunda bulunan Karkamış, dışarıdan gelen memurlar için barınma ihtiyacı sunma konusunda yetersiz kalmakta olup, memurlar yakın ilçe olan Nizip´ten memur ve öğretmen servisleri ile Karkamış ilçesine ulaşım sağlamaktadır.

Ulaşım İlçemize ulaşım Nizip´ten sürekli dolmuşlarla yapılabilmektedir. İlçemize Nizip´ten düzenli olarak öğretmen servisleri bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Gaziantep İl merkezine 73 km uzaklıkta olup Karkamış ilçe merkezindedir. Nizip ilçesine 30 km uzaklıktadır.